Nya sidor om att ta mått, förstora och anpassa mönster

För att förenkla användningen av mina mönster har jag lagt till tre sidor här:

  • Ta mått visar hur du tar kroppsmått för att kunna välja rätt storlek.
  • Förstora mönster visar hur du förstorar mina mönster i skala 1:1o (de flesta) till verklig storlek på ett enkelt sätt
  • Anpassa mönster visar hur du kan ändra mönsterdelar för att ge en bättre passform

Lycka till!

One Comment

  1. Monica Backlund

    Hej! Jag ska sy en skjortel utifrån mönstret skjortel med midjehöjd och isydd ärm. Jag får inte till ärmen.När jag tittar på skissen över de olika delarna samt mönster skissen så ser ärmarna inte lika ut. Jag har ritat av mönstret på ärmen enligt s.10 men får inte det hela att stämma. Nu undrar jag är det skissen på s.9 som gäller ? Eller kan det vara ngt annat jag missar. Jag förstår att det kan vara svårt för dig att svara utan att se plagget, men det kan ju vara någon annan som haft samma problem.
    Mvh Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *