Nytt häfte om brickband

framsidaFörra våren trodde jag att jag var färdig med alla mina häften, men så blev det inte. Under hösten dog bägge mina föräldrar och jag upptäckte att det var väldigt terapeutiskt att väva brickband. Eftersom jag är som jag är, ville jag väva brickband efter fynd och jag insåg då att även om de flesta vikingatida brickband är komplicerade, så fanns det några enkla brickband som lämpar sig för nybörjare, men som inte var så kända för allmänheten. När jag studerat dem, tolkat dem och provvävt dem ett antal gånger insåg jag att jag hade material till ett häfte till. Det är nu färdigt och inlämnat till tryckeriet, så jag hoppas att det är tillgängligt om ett par veckor.

I samband med att häftet blir tillgängligt planerar jag också att sälja prova-på-påsar med värdigvarpade och påbörjade band utifrån häftet, för att underlätta för vem som helst att komma igång med brickbandsvävning. Jag hoppas att ni kommer uppskatta mina nyheter!

 

5 Comments

 1. Åhh det vill jag gärna prova på ? Ser fram emot att det blir verklighet.. Äring & Frid /Nanna Bylund

  • Hej Nanna!
   Häftet om brickband finns nu att köpa. Det gör också ett häfte om nålbindning och ett om barnkläder.

 2. Katarina Fröjvik Moberg

  Hej Susanna går det fortfarande att beställa häften direkt från dig eller ska jag gå via återförsäljare?

 3. hasse klingstedt

  hei!
  hur kan jeg bestille häftet från dig?
  hilsen
  hasse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *